Dagens moderne biler


Nye biler har mange typer ulikt utstyr, og mange selges nå med WiFi-tilkobling. Ford er en av aktørene som tilbyr dette, med sitt FordPass Connect. Med denne løsningen kan du koble opptil 10 enheter, som mobil og nettbrett, i bilen. Dette er et fastmontert mobilt bredbånd. Citroën har også en løsning for dette. Deres Wifiboks gir deg også tilgang til trådløst nettverk i din bil.

Spill og se film under bilturen

Internett i bil kan også løses ved at du deler Internett fra mobilen, eller har med en mobil bredbåndruter som gjør at du enkelt kan bruke nett i bilen. På denne måten kan bilturen ofte bli bedre. Passasjerene kan spille, eller se film på for eksempel Viaplay. Du kan prøve gratis slots spill online, og prøve lykken! Med nett i bilen har du mange muligheter.

Trafikkinformasjon i sanntid

Med Internett i bilen kan også en del av merkene tilby informasjon om bilen. Blant annet neste service, eller andre viktige beskjeder om bilens tilstand. Trafikkinformasjon i sanntid er en annen fordel med dette. Hør eventuelt på radio! Med nettilkobling får du nye muligheter, da du vil ha tilgang til flere tusen radiokanaler. NRK tilbyr blant annet en applikasjon til bærbare enheter, der du kan se alle deres kanaler.