Formel 1 – en stor interesse


Mange nordmenn har fått en stor interesse for Formel 1. Motorsporten som trekker til seg titusenvis av tilskuere hvert år. Selv om det er fult mulig å se sporten live hjemmefra er det mange som ønsker å oppleve verdensmesterskapet på stedet. Dette kan bli til en mulighet for de fleste.

Turneringer i Europa

Hvert år holdes mange turneringer innenfor Formel 1 i hele Europa. Med spesielle krav til stadioner og tribuner er det lett å forutsi hvor turneringene kommer til å holdes hvert år. På den offisielle Formel 1-nettsiden kan du oppdatere kalenderen din. Les også om de ulike løpene, de viktigste nyhetene, og annen spennende informasjon om motorsporten. Dersom du vil holde deg hjemme kan du følge med live på nett.

Reisepakker for alle

De fleste fans av Formel 1 ønsker derimot å kunne oppleve atmosfæren og trøkket fra publikum, og å kunne se løpene med egen øyne. Det er derimot mye som må tas i betraktning dersom du skal planlegge en tur til en av løpene. Først må flybilletter, visum, hotell, og transport bestilles, men billettene til løpene er nok det vanskeligste. Med en pakkereise fra et erfarent reisebyrå vil du komme et steg nærmere drømmen om å oppleve Formel 1 med egne øyne.