Opplev Formel 1 på Circuit de Barcelona-Catalunya


Du som er motorsport entusiast bør unne deg en tur til Barcelona og den fantastiske Circuit de Catalunya-banen.

Circuit de Catalunya

Banen åpnet i 1991 og befinner seg i Montmeló, en kort togtur unna byen Barcelona. Fra togstasjonen er det gratis buss til banen. Hvert år arrangeres den spanske og katalanske grand prix på denne banen. Her vil du finne alt du trenger å vite på nettet om Circuit de Catalunya.

Både Formel 1 og Moto GP

Circuit de Catalunya er stort og det er plass til over ti tusen tilskuere. Hele 16 skjermer gjør at du som tilskuer kan følge med på alt som skjer på banen fra hvor enn du måtte være. Siden 1991 har 23 løp funnet sted på banen, og mesteparten av vinnerne har startet fra «pole position». Fernando Alonso ble i 2013 den eneste fører som hittil har klart å få førsteplass uten å starte fra beste startposisjon. Visste du at Michael Schumacher er føreren som har vunnet flest mesterskap i Circuit de Catalunya med hele seks seirer?

Få tak i billetter og planlegg turen

Nordmenn flest velger å fly og overnatte i selve Barcelona by ettersom turen til Montmeló er kort. Dessuten har du en del kultur, shopping og matopplevelser tilgjengelig i storbyen i tillegg til motorsport.